Χρυσοχοϊδης: Όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις σε ένα κόμμα - iefimerida.gr

Χρυσοχοϊδης: Όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις σε ένα κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κόμματος στο οποίο θα συμμετέχουν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης , τονίζοντας ότι μόνο έτσι θα μπορέσει η χώρα να βγει από το αδιέξοδο και να μπει σε Ευρωπαϊκή τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ οδηγείται στην αποσύνθεση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, δεν ανταποκρίθηκε στο λαό, έγιναν σημαντικά στρατηγικά λάθη. Δεν έχει νόημα να κάνουμε μνημόσυνο για το ΠΑΣΟΚ, για ένα κόμμα που οδηγείται σε αποσύνθεση και διάλυση.Σε ένα διαλυμένο κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ, δεν θέτεις θέμα ηγεσίας»

Η δημιουργία ενός νέου μετώπου των δυνάμεων με Ευρωπαϊκή προοπτική είναι αναγκαία, ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης προβλέποντας μάλιστα ότι και η Νέα Δημοκρατία σε λίγο καιρό θα διαλυθεί.

Για την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή είπε ότι «δεν υπάρχει δίλλημα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή και αυτή είναι η τελευταία φορά που παίρνουμε μέτρα».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ