Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ λένε όχι σε κλήση Παπανδρέου στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ λένε όχι σε κλήση Παπανδρέου στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ λένε όχι σε κλήση Παπανδρέου στη Βουλή για τη λίστα Λαγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και επισήμως, στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, τοαίτημα να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για να καταθέσει όσα γνωρίζει για τη διαδρομή της λίστας Λαγκάρντ στην Ελλάδα.

Το αίτημα διατυπώθηκε σήμερα από τη βουλευτή Ζωή Κωνσταντοπούλου και εντός της ημέρας θα ακολουθήσει ψηφοφορία. Από τις έως τώρα τοποθετήσεις των κομμάτων φαίνεται ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό καθώς εκτός από το ΠΑΣΟΚ αρνητικά τοποθετείται και η Νέα Δημοκρατία. Το υπερψηφίζουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και η Χρυσή Αυγή.

Σημειώνεται ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου από την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την εξέταση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου είχε αποκαλύψει -και ο πρώην υπουργός είχε επιβεβαιώσει- ότι είχαν πραγματοποιηθεί επαφές του κ. Παπανδρέου στην Ελβετία με τον τότε επικεφαλής της HSBC ενώ είχε φτάσει στην Ελλάδα η λίστα Λαγκάρντ.

Την επόμενη ημέρα από το γραφείο του τέως πρωθυπουργού είχαν επιβεβαιωθεί οι συναντήσεις αλλά είχε διαψευσθεί ότι το αντικείμενο ήταν τα ονόματα της λίστας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ