Ακόμη δεν αποφυλακίστηκε, συνελήφθη ξανά ο εγκέφαλος των εκβιαστών στην Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ακόμη δεν αποφυλακίστηκε, συνελήφθη ξανά ο εγκέφαλος των εκβιαστών στην Θεσσαλονίκη

Ακόμη δεν αποφυλακίστηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης θα παραπεμφθεί την Τρίτη ο 35χρονος Ελληνοσύρος ο οποίος θεωρείται ως εγκέφαλος του κυκλώματος εκβιαστών που δρούσε στην Θεσσαλονίκη.

Ο 35χρονος άνδρας φαίνεται πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί λόγω της αποφυλάκισής του μετά τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το Σάββατο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης επειδή δεν διέμενε στο σπίτι του όπως ήταν υποχρεωμένος αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι το σπίτι του είναι ακατοίκητο και γι' αυτό πήγε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη για την τοκογλυφία, που γίνεται αυτές τις μέρες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ