Η Κέιτ Άπτον ποστάρει close up του στήθους της και ποζάρει ως η νέα Μπαρντό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Άπτον ποστάρει close up του στήθους της και ποζάρει ως η νέα Μπαρντό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περήφανη για την νέα φωτογράφηση της -ως Μπριζίτ Μπαρντό- στο περιοδικό μόδας V είναι η Κέιτ Άπτον. Όπως αποδεικνύουν οι δυο φωτό από το backstage που ανέβασε στο twitter.

Μεγάλες ψεύτικες βλεφαρίδες, παχύ αϊλάινερ και styling 60s είναι τα βασικά συστατικά που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι του περιοδικού V προκειμένου να μεταμορφώσουν την 20χρονη Κέιτ Άπτον στο διαχρονικό σύμβολο του σεξ που αποτελεί η Μπε-Μπε για τις ανάγκες του επόμενου τεύχους.

Η Κέιτ Άπτον ποστάρει close up του στήθους της και ποζάρει ως η νέα Μπαρντό [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Άλλωστε, όσον αφορά τον σωματότυπο, και οι δυο είναι εξίσου χυμώδεις. Με την Κέιτ να δηλώνει πρόσφατα στη Vogue «Δε θέλω να λιμοκτονώ από πείνα. Θέλω να μπορώ να βρίσκομαι με την οικογένειά μου, να τρώμε όλοι μαζί, να είμαι ένα κανονικό κορίτσι. Άλλωστε τo σημαντικό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση. Και δεν χρειάζεται να πεινάς για να την αποκτήσεις».

Η Κέιτ Άπτον ποστάρει close up του στήθους της και ποζάρει ως η νέα Μπαρντό [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ