«Μου λείπουν τα εξαίσια στήθη μου», δηλώνει διάσημη τηλεοπτική ηθοποιός - iefimerida.gr

«Μου λείπουν τα εξαίσια στήθη μου», δηλώνει διάσημη τηλεοπτική ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (γνωστή ως κόρη του Αλ Μπάντι στο Παντρεμένοι με παιδιά) σχετικά με τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε μετά την διπλή μαστεκτομή στην οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί.

«Μου λείπουν τα εξαίσια στήθη μου μερικές φορές», δήλωσε με γλυκόπικρο χιούμορ η 40χρονη Κριστίνα Άπλγκεϊτ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό More. Εκεί που επίσης πρόσθεσε ότι πλέον έχει μάθει να ζει με μικρότερο στήθος, αφού πλέον έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα της ενός έτους κόρης της ονόματι Σάντι Γκρέις.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ξεχάσει τον Γολγοθά που πέρασε και για τον οποίο δηλώνει «Όταν το συνειδητοποιήσα άρχισα να τρέμω ολόκληρη ανεξέλεγκτα. Οπότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Άλλαξα εντελώς την ζωή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ