Dancing να'ναι κι ό,τι να'ναι: Η Πάμελα Άντερσον θα χορέψει στον... πάγο - iefimerida.gr

Dancing να'ναι κι ό,τι να'ναι: Η Πάμελα Άντερσον θα χορέψει στον... πάγο

 Dancing να'ναι κι ό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά μάλλον η Πάμελα Άντερσον τρέφει μεγάλη αγάπη για το χορό, ειδικά όταν αυτός συνδυάζεται με μεγάλο τηλεοπτικό κοινό, καθώς μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο Dancing with the Stars, είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο Dancing on Ice.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ξανθιά αγαπημένη του Baywatch, αφήνει τις ΗΠΑ, όπου προφανώς δεν εκτιμούν το χορευτικό της ταλέντο και μετακομίζει για λίγο στη Βρετανία, για να συμμετάσχει στο σόου χορού στον πάγο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, οι υπεύθυνοι του σόου θέλουν να φέρουν λίγη από τη λάμψη του Χόλιγουντ στην εκπομπή και η 45χρονη Πάμελα τους φάνηκε η καλύτερη επιλογή, δεδομένων και των δύο συμμετοχών της στο αμερικάνικο Dancing with the Stars, οι οποίες βέβαια δεν στέφθηκαν και με μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ