Εφοριακός ξεσπά σε λυγμούς: Δεν είμαστε αριθμοί κ. Στουρνάρα, κρατάμε ζωντανά τα νησιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Εφοριακός ξεσπά σε λυγμούς: Δεν είμαστε αριθμοί κ. Στουρνάρα, κρατάμε ζωντανά τα νησιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δάκρυα στα μάτια η υπάλληλος της εφορίας στην Άνδρο διαμαρτύρεται κατά την διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να κλείσει την ΔΟΥ του νησιού.

«Οι παρούσες συνθήκες θα αναγκάζουν τον κόσμο να τρέχει. Αν τα πάντα θα γίνονται μέσα από μία κάρτα, τότε, ναι θα είμαστε περιττοί. Ο μισθός μας πάει στα μανάβικα, στο βενζινάδικο στους γιατρούς, στους δικηγόρους, διαχέεται στην υπόλοιπη κοινωνία» είπε βαθιά συγκινημένη η εφοριακός.

Στη συνέχεια στράφηκε κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, λέγοντας πως ο κ. Στουρνάρας «ποτέ δεν εξυπηρέτησε ένα συνταξιούχο που δεν έχει να πληρώσει. Ο κύριος αυτός τα αντιμετωπίζει όλα ως αριθμούς, δεν είμαστε αριθμοί».

«Τους ενημερώνουμε πως δεν είμαστε προς πώληση αν αυτό έχουν αποφασίσει. Οι Κυκλάδες δεν είναι προς πώληση», κατέληξε κλαίγοντας η εφοριακός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ