Ο Ομπάμα όπως δεν τον έχετε δει ποτέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα όπως δεν τον έχετε δει ποτέ [εικόνες]

Ο Ομπάμα όπως δεν τον έχετε δει ποτέ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στα πολλά ταλέντα τους, οι Αμερικανοί έχουν μία ιδιαίτερη ικανότητα να κατασκευάζουν εξαιρετικά στιγμιότυπα γραφικής οικειότητας και εθνικής ομοθυμίας που κάνουν ακόμη και τον πιο σκεπτικιστή αντιαμερικανιστή να φαντασιώνεται - όχι δίχως ενοχές - τον εαυτό του σε συνοικιακό γήπεδο καλαθοσφαίρισης ειδυλλιακού προαστίου της Νέας Υόρκης να πατάει γερά στα αστραφτερά Nike του για να καρφώσει, με τα «ανησυχητικά» ευτυχισμένα παιδιά του να πανηγυρίζουν και τη σύζυγο να χαϊδεύει αισθησιακά το μαργαριταρένιο περιδέραιό της, χαμογελώντας γεμάτη περηφάνεια...

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Ομπάμα ποζάρει με αξιοζήλευτη φυσικότητα, ανταποκρινόμενος σε όλους τους ρόλους που καλείται να ενσαρκώσει: εργαζόμενος πατέρας, αθλητής, φιλόζωος, σέξι σύζυγος, βαρεμένος πλανητάρχης και... ό,τι άλλο θα ήθελαν να δουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ