32χρονος έκανε 90 πλαστικές για να μοιάσει με τον Κεν της Μπάρμπι [ εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

32χρονος έκανε 90 πλαστικές για να μοιάσει με τον Κεν της Μπάρμπι [ εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 90 πλαστικές επεμβάσεις -που κόστισαν 100.000 δολάρια- ο Νεουορκέζος Τζάστιν Τζέντλικα κατάφερε να κάνει το «όνειρό» του πραγματικότητα, δηλαδή να μεταλλαχθεί στον Ken.

Μπορεί με μια πρώτη ματιά το σώμα του Τζάστιν να μοιάζει γυμνασμένο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι απλά έχει κάνει δεκάδες πλαστικές για να μοιάζει έτσι. Συγκεκριμένα έχει προσθέσει εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος, τους κοιλιακούς, τους δικέφαλους και τους τρικέφαλους του.

32χρονος έκανε 90 πλαστικές για να μοιάσει με τον Κεν της Μπάρμπι [ εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από δέκα χρόνια, πήγε για πρώτη φορά στο γραφείο ενός πλαστικού προκειμένου να μικρύνει την μύτη του, την οποία θεωρούσε φριχτή. Ακολούθησαν οι γλουτοί του, τους οποίους έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει πιο σφιχτούς και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Αυτή την στιγμή ο Τζάστιν μετράει ήδη 90 επεμβάσεις που του κόστισαν πάνω από 100.000 δολάρια. Αλλά, από την στιγμή που προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ