12 αεροσυνοδοί αναστατώνουν την Πάφο [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

12 αεροσυνοδοί αναστατώνουν την Πάφο [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα έκδοση του ημερολογίου της low bugdet αεροπορικής εταιρίας Ryanair προκαλεί και πάλι αντιδράσεις, καθώς δείχνει 12 αεροσυνοδούς της να φωτογραφίζονται σε πολύ «πυρκαγιά» πόζες. Αλλά και για πολύ καλό σκοπό.

«Τα πανέμορφα κορίτσια της Ryanair είναι και πάλι χαρούμενα να γδυθούν για φιλανθρωπικούς λόγους. Αυτή την χρονιά διάλεξαν το Πολωνικό ίδρυμα TVN. Στόχος μας να συγκεντρώσουμε 100.000 ευρώ για να βοηθήσουμε στην αγορά ιατρικών μηχανημάτων».

12 αεροσυνοδοί αναστατώνουν την Πάφο [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας για το Ryanair calendar 2013, η φωτογράφηση του οποίου έλαβε χώρα στην Πάφο.Υπενθυμίζουμε ότι και η περσινή έκδοση του ημερολογίου -που πωλείται στα αεροσκάφη της εταιρείας- είχε προκαλέσει μεγάλο θέμα, όταν εικόνες του δημοσιεύτηκαν σε καθημερινά εφημερίδα ως επίσημη διαφημιστική καμπάνια. Η οποία φυσικά και κατηγορήθηκε για σεξισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ