Την Πέμπτη θα παραλύσει η χώρα – 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ- Ποιοι συμμετέχουν - iefimerida.gr

Την Πέμπτη θα παραλύσει η χώρα – 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ- Ποιοι συμμετέχουν

Την Πέμπτη θα παραλύσει η χώρα – 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ- Ποιοι συμμετέχουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί για ακόμα μία φορά η Ελλάδα την Πέμπτη με την 24ωρη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Δικαστές και εισαγγελείς ξεκινούν από αύριο τις κινητοποιήσεις τους, ενώ στους δρόμους θα κατέβουν γιατροί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, φαρμακοποιοί και οδοντίατροι.

Παράλληλα την Πέμπτη τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ, Ταμεία και ασφαλιστικούς Οργανισμούς θα κατεβάσουν ρολά. Ενώ προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν και στις μεταφορές, αφού οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του προαστιακού δεν θα πραγματοποιήσουν κανένα δρομολόγιο.

Την ίδια στιγμή στάσεις εργασίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, Τραμ, Μετρό και Ηλεκτρικό, ενώ οι οδηγοί ταξί θα τραβήξουν χειρόφρενο 08:00 έως τις 17:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ