Η κόρη και πρώην του Τζάγκερ τσίτσιδες, καβάλα σε ένα τόνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη και πρώην του Τζάγκερ τσίτσιδες, καβάλα σε ένα τόνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποφασιστικότητά τους να προστατέψουν τα ψάρια από τον αφανισμό επέδειξαν η Τζέρι Χολ και η μεγαλύτερή της κόρη, η 28χρονη Ελίζαμπεθ Τζάγκερ, με μια φωτογράφηση στα πλαίσια της καμπάνιας κατά της παράνομης αλιείας ονόματι Fishlove.

«Αισθάνομαι πολύ άνετα με το να εκφράζω τον εαυτό μου μέσα από το κορμί μου. Θεωρώ ότι πρέπει να ποζάρω όσο πιο συχνά μπορώ πριν κάνω παιδιά». Αυτό δήλωσε η 28χρονη κόρη του Μικ Τζάγκερ αιτιολογώντας -κάπως παράδοξα- την απόφασή της να συμμετέχει στο Fishlove.

Η κόρη και πρώην του Τζάγκερ τσίτσιδες, καβάλα σε ένα τόνο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Πρόκειται για μια καμπάνια (την οποία μπορείτε να δείτε στο ομώνυμο σάιτ) την οποία φωτογράφισε ο διάσημος Ίαν Ράνκιν, ενώ το concept της το εμπνεύστηκε η ηθοποιός Γκρέτα Σκάτσι.

Στόχος, σύμφωνα με την Σκάτσι, είναι να ευαισθητοποιηθεί το κοινό απέναντι στο πρόβλημα της παράνομης αλιείας.

Στην καμπάνια επίσης συμμετέχουν η μητέρα της Ελίζαμπεθ, Τζέρι Χολ, και άλλοι ηθοποιοί όπως οι Εμίλια Φοξ και σιρ Μπέν Κίνγκσλεϊ.

Η κόρη και πρώην του Τζάγκερ τσίτσιδες, καβάλα σε ένα τόνο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ