Μέρκελ: Βλέπω πρόοδο στην Ελλάδα, θέλω να την βοηθήσω - iefimerida.gr

Μέρκελ: Βλέπω πρόοδο στην Ελλάδα, θέλω να την βοηθήσω

Μέρκελ: Βλέπω πρόοδο στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δηλώσεις που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, η καγκελάριος 'Αγκελα Μέρκελ κατέστησε σαφές ότι «θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα», δεδομένου ότι «σημειώθηκε ήδη πρόοδος, όσον αφορά τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις».

«Η εντύπωση που έχω, είναι ότι βήμα-βήμα οπωσδήποτε σημειώνεται μια ορατή πρόοδος, ενίοτε βραδύτερη αυτής που ελπίσαμε, ωστόσο θα πρέπει να δώσουμε, στην Ελλάδα, άλλη μια ευκαιρία», υπογράμμισε ακόμα η καγκελάριος της Γερμανίας.

Επισήμανε, εξάλλου, στις ίδιες δηλώσεις : «από τη μια πρέπει να απαιτήσουμε οι δεσμεύσεις, που υιοθετήθηκαν από κοινού, να γίνουν σεβαστές από την άλλη, όμως, θα πρέπει η Ελλάδα να στηριχθεί, να βοηθηθεί, ως εταίρος μας, αφού τούτη την ώρα οι αγορές μάς κρίνουν για τον βαθμό της συνοχής μας» ως Ευρωζώνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ