Σταδιακή επιδείνωση του καιρού: Ερχονται βροχές και καταιγίδες - iefimerida.gr

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού: Ερχονται βροχές και καταιγίδες

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού: Ερχονται βροχές και καταιγίδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βροχές και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα Σάββατο, στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας και νεφώσεις σε όλη την υπόλοιπη χώρα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα Σάββατο. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία, αοφύ στα Νότια θα αγγίξει ακόμη και τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ο καιρός στην Αττική

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, αφού θα φθάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου, αραιές νεφώσεις και ασθενείς νότιοι άνεμοι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το Σάββατο στην Αττική.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις ορεινές περιοχές, και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι - νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ