Παναγιώταρος: Τσατσόπουλε είσαι ομοφυλολάγνος – Τατσόπουλος: Ηλίθιε έτσι να πεις τον πατέρα σου, είσαι νταβαντζής - iefimerida.gr

Παναγιώταρος: Τσατσόπουλε είσαι ομοφυλολάγνος – Τατσόπουλος: Ηλίθιε έτσι να πεις τον πατέρα σου, είσαι νταβαντζής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οξεία αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Οι δύο βουλευτές βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής ΣΚΑΪ στις 7 με τον Νίκο Ευαγγελάτο προκειμένου να σχολιάσουν τα επεισόδια που έγιναν έξω από το θέατρο Χυτήριο για την παράσταση «Corpus Christi» η οποία θεωρήθηκε από ακροδεξιούς και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων βλάσφημη για το πρόσωπο του Χριστού.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ομοφυλολάγνο και «τσατσόπουλο», με τον Πέτρο Τατσόπουλο να απαντά στον βουλευτής της Χρυσής Αυγής «αυτά στην συμμορία σου, τσατσόπουλο να πεις τον πατέρα σου ηλίθιε, ακούς νταβαντζή;».

Ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπαθώντας να βάλει τάξη κάλεσε τους παρευρισκομένους να ηρεμήσουν με τον Ηλία Παναγιώταρο να απαντά πως θα ηρεμήσει μόνο «αν φύγει ο καραγκιόζης από το πάνελ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ