Τατσόπουλος: Η Χρυσή Αυγή είναι οργάνωση του Ηρώδη! - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Η Χρυσή Αυγή είναι οργάνωση του Ηρώδη!

Τατσόπουλος: Η Χρυσή Αυγή είναι οργάνωση του Ηρώδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μέτρα έμπνευσης... Ηρώδη μιλά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζοντας το θέμα των στοιχείων που ζήτησε η Χρυσή Αυγή για τα βρέφη και τα νήπια μεταναστών που έγιναν δεκτά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Έθνος» ο κ. Τατσόπουλος γράφει πως η Χρυσή Αυγή «μας δοκιμάζει. Κάθε μέρα παίρνει και ένα πιο ακραίο μέτρο, κάνει ένα πιο θρασύ βήμα κινούμενη σε ένα όριο νόμου-παρανομίας». Χαρακτηρίζει «συμμορία» το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου και «τραγωδία» την μετεξέλιξή της σε κόμμα και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «τέλος σε αυτή τη τραγωδία μπορεί να δώσει μόνο ο ελληνικός λαός, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσει». Οι βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, τονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος, «καλλιεργούν τα πιο αρνητικά πιστεύω του κόσμου, τη μισαλλοδοξία και το φόβο για το ξένο». Απόρροια αυτής της τακτικής της Χρυσής Αυγής είναι «αυτό το μέτρο ηρωδειακής φύσης, το να ζητήσουν δηλαδή την καταγραφή αλλοδαπών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς».

«Όσο θα τους αφήνουμε χώρο, θα τον καταλαμβάνουν. Είναι στο χέρι μας να τους δείξουμε τα όρια της δημοκρατίας», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ