«Γκαστερμπάιντερ» στην Αυστρία η Αλεξανδράτου-«Αντίο Ελλάδα, θα μου λείψεις» - iefimerida.gr

«Γκαστερμπάιντερ» στην Αυστρία η Αλεξανδράτου-«Αντίο Ελλάδα, θα μου λείψεις»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως συγκινητικό ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα πάτρια εδάφη που έγραψε στo facebook η Τζούλια Αλεξανδράτου. Λίγες μέρες πριν μετακομίσει στην Αυστρία για το «υπόλοιπο της ζωής της».

«Σε ένα μήνα φεύγω μόνιμα για να ζήσω στην Αυστρία. Θα μου λείψεις Ελλάδα. Αντίο. Τα έχω ζήσει όλα και τα έχω δει όλα. Άκουσα πολλά, έκανα πολλά και τα γνώρισα όλα. Έζησα την ζωή μου. Νέο ξεκίνημα ζωής και μακριά από την αρνητική ενέργεια. Είμαι αρρωστημένα χαρούμενη που φεύγω για να γνωρίσω έναν νέο κόσμο με τον έρωτα της ζωής μου, την μεγάλη μου αγάπη τον Κρις. Και για όλο το υπόλοιπο της ζωής μου».

Αυτό ήταν το πλήρες κείμενο που έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία από την μια συγκινείται που φεύγει και από την άλλη δηλώνει χαρούμενη για την μαύρη πέτρα που ετοιμάζεται να μας ρίξει.

Αν και, ατάκες όπως «για το υπόλοιπο της ζωής μου» ακούγονται κάπως υπερβολικές. Ειδικά όταν είναι σχεδόν δεδομένο ότι το επόμενο καλοκαίρι πάλι στην Μύκονο θα είναι.

Επίσης, αν ο στόχος είναι να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή, εκεί που κανένας δεν ξέρει το παρελθόν της, κάποιος θα έπρεπε να την ενημερώσει ότι το ίντερνετ πιάνει παντού. Και ότι ανεβαίνει εκεί, ποτέ δεν κατεβαίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ