«Για χρόνια ήμουν γαντζωμένη στο πλευρό του Τομ. Το είχα ανάγκη», δηλώνει η Νικόλ Κίντμαν - iefimerida.gr

«Για χρόνια ήμουν γαντζωμένη στο πλευρό του Τομ. Το είχα ανάγκη», δηλώνει η Νικόλ Κίντμαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η 45χρονη Νικόλ Κίντμαν στην συνέντευξη που έδωσε στο Harper's Bazaar. Εκεί που μίλησε για τα δυνατά μπράτσα του Τομ Κρουζ και την «μπυροκοιλιά» της.

«Ήμουν βαθιά ντροπαλή και δεν αισθανόμουν καθόλου καλά. Οπότε, τα πρώτα χρόνια του γάμου μου με τον Τομ, γραπωνόμουν από το μπράτσο του προκειμένου να σταθώ στα πόδια μου». Αυτό παραδέχτηκε η Νικόλ Κίντμαν στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Harper's Bazaar.

«Για χρόνια ήμουν γαντζωμένη στο πλευρό του Τομ. Το είχα ανάγκη», δηλώνει η Νικόλ Κίντμαν   | iefimerida.gr 0

Εκεί που επίσης μίλησε για το τι πραγματικά πιστεύει για το σώμα της: «Είναι δύσκολο να έχεις τα μάτια όλου του κόσμου στραμμένα πάνω σου. Και γίνεται ευκολότερο μόνο καθώς μεγαλώνεις. Π.χ. εγώ πάντα είχα λίγη κοιλιά. Έχω αδύνατα μπράτσα και πόδια, αλλά έχω κοιλιά. Χρειάστηκε λοιπόν 45 ετών για να μην με ρωτάνε τόσο συχνά αν είμαι έγκυος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ