Εκλεισαν το δρόμο στο Κολωνάκι για να αγοράσει καφέ ο Τόμσεν - iefimerida.gr

Εκλεισαν το δρόμο στο Κολωνάκι για να αγοράσει καφέ ο Τόμσεν

Εκλεισαν το δρόμο το Κολωνάκι για να αγοράσει καφέ ο Τόμσεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε όταν περνάει ο πρωθυπουργός της χώρας από το κέντρο της Αθήνας δεν υπάρχει τέτοια κινητοποίηση από την αστυνομία όπως συμβαίνει με τον εκπρόσωπο της Τρόικα Πολ Τόμσεν, ο οποίος αφού ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα πέρασε μία βόλτα από το Κολωνάκι και έκανε μία στάση σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Καψάλη. Στην προσωπική του ασφάλεια ήταν τουλάχιστον επτά άντρες με δύο συνοδευτικά αυτοκίνητα.

Ο κ.Τόμσεν κατέβηκε από ένα γκρι Audi και μπήκε για λίγο στην καφετέρια και αγοράσε κάτι. Η κυκλοφορία στο σημείο σταμάτησε με τους περαστικούς να μένουν άφωνοι, αφού ένα από τα συνοδευτικά αυτοκίνητα έκλεισε κάθετα το δρόμο ώστε να να μην μπορέσει να περάσει κανένα αυτοκίνητο. Στη συνέχεια ο κ.Τόμσεν βγήκε από την καφετέρια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αποχώρησε από το σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ