Αυτή είναι η φιλόζωος που πρωταγωνιστεί στο sex tape του Χάλκ Χόγκαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η φιλόζωος που πρωταγωνιστεί στο sex tape του Χάλκ Χόγκαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες εικόνες από το sex tape του Χάλκ Χόγκαν δημοσιεύτηκαν στο website Gawker.com. Και από τότε όλοι ψάχνουν να βρουν ποια είναι η μελαχρινή παρτενέρ του. Οι ειδικοί πλέον συμφωνούν πως πρόκειται για την Χέδερ Κλέμ, την πρώην σύζυγο του κολλητού του Χαλκ, του ραδιοφωνικού DJ ονόματι Bubba the Love Sponge.

«Ο Χάλκ δεν ενέκρινε την κινηματογράφηση ούτε την διανομή του συγκεκριμένου βίντεο. Είναι κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής». Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος του διάσημου wrestler, αναγκαζόμενος να παραδεχτεί την αυθεντικότητα του βίντεο.

Άλλωστε, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, είναι δύσκολο κάποιος να ντουμπλάρει την χαρακτηριστική φιγούρα του -59χρονου πλέον Χαλκ- με την ξανθιά κόμη και τους γλουτούς να είναι λευκοί εκεί που φοράει το στρινγκ/ στολή του.

Όσον αφορά την εντυπωσιακή παρτενέρ του, αυτή κατά 90% είναι η Χέδερ Κλεμ, πρώην σύζυγος του DJ Bubba the Love Sponge. Γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι τι λέει για όλα αυτά η Τζένιφερ ΜακΝτάνιελ, σύζυγός του από το 2010. Ή, για την ακρίβεια, τι λένε οι δικηγόροι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ