O Ρουβάς γίνεται... καλλιεργητής κουμκουάτ στα χωράφια του παππού του - iefimerida.gr

O Ρουβάς γίνεται... καλλιεργητής κουμκουάτ στα χωράφια του παππού του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή το νέο του πρόγραμμα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

«Πρέπει η Ελλάδα να στραφεί σε άλλα πράγματα, αναξιοποίητα μέχρι στιγμής και να ανακαλύψει ορισμένα κομμάτια στα οποία δεν έχει δώσει την πρέπουσα σημασία. Εγώ για παράδειγμα έχω κάποια κτήματα στην Κέρκυρα τα οποία μου άφησε ο παππούς μου. Αποφάσισα πλέον να ασχοληθώ ενεργά με αυτά, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για να αλλάξω την ποιότητα της ζωής μου». Αυτό δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, προκαλώντας -όπως είναι εύλογο- βλέμματα απορίας και έκπληξης.

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε «Είμαι ένας τραγουδιστής που βγήκε στη νύχτα το '91 με προγράμματα 6 μέρες την εβδομάδα. Πλέον, οι μέρες έχουν μειωθεί στις 2, οπότε σαφώς έχω προσαρμοστεί στην κρίση».

Προσθέτοντας πως «Υπάρχει κρίση και ναι, ανησυχώ αλλά δεν το βάζω κάτω. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλά και από εκεί και πέρα θα ασχοληθώ και με άλλα πράγματα που έχουν αξία. Άλλωστε στον αγρό μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου, με βόλτες στο χωριό με τον παππού και τη γιαγιά. Πάντα μου άρεσε η φύση, γι' αυτό και αποφάσισα να μείνω 40 χλμ μακριά από το κέντρο της Αθήνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ