Γνωρίστε τις αδελφές Φόκεν, δίδυμες πόρνες ετών 70 [εικόνες-βίντεο] - iefimerida.gr

Γνωρίστε τις αδελφές Φόκεν, δίδυμες πόρνες ετών 70 [εικόνες-βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο δίδυμες αδελφές στα 70 τους, οι Λουίζ και Μαρτίν Φόκεν, οι γηραιότερες πόρνες του Άμστερνταμ, έχουν γίνει θέμα συζήτησης στην Ολλανδία, καθώς η βιογραφία τους έγινε μπεστ σέλερ και ντοκιμαντέρ που αφηγείται τη ζωή τους στη συνοικία του Άμστερνταμ με τα κόκκινα φανάρια.

Η Λουίζ και Μαρτίν Φόκεν, όπως γράφει σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εφημερίδα «Τα Νέα», ξεκίνησαν την «καριέρα» τους από τη δεκαετία του 1960 όταν ήταν 20 ετών. Όπως λέει η Λουίζ, όταν ήταν νεότερη δεν είχε σκεφτεί ότι θα έβγαινε στην πορνεία. Ωστόσο, την εξώθησε στην πορνεία ο ίδιος της ο σύζυγος.

«Πάντα λέω πως ο σύζυγος μου με έβγαλε με το ξύλο στην πορνεία. Ήταν βίαιος και έλεγε ότι θα με άφηνε αν δεν πουλούσα σεξ ώστε να έχουμε περισσότερα χρήματα» θυμάται η Λουίζ και εξηγεί: «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, είχαμε και τρία παιδιά...»

Κάπως έτσι η Λουίζ άρχισε να εκδίδεται στα 20 της σε ένα από τα διάσημα «μπουρδέλα-βιτρίνα» του Άμστερνταμ, ενώ η αδελφή της, Μαρτίν, έπιασε δουλειά εκεί ως καθαρίστρια. Πολύ σύντομα όμως οι δύο αδελφές κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν να βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα αν εκδίδονταν από κοινού κάνοντας «τρίο» με τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Η ιδέα τους έπιασε, οι δύο αδελφές έγιναν περιζήτητες και πολύ γρήγορα κατάφεραν να ανοίξουν δικό τους οίκο ανοχής, ενώ ίδρυσαν και το πρώτο συνδικάτο εκδιδομένων γυναικών της πόλης.

Σήμερα, πενήντα χρόνια μετά, η Λουίζ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η αρθρίτιδα, εξηγεί, την δυσκολεύει στις σεξουαλικές στάσεις που της ζητούν οι πελάτες, ενώ υπάρχει πάντα και η κοροϊδία για την ηλικία της από νεαρούς πελάτες.

Η αδελφή της όμως, η Μαρτίν, συνεχίζει να εκδίδεται, αφού όπως λέει δεν την νοιάζει να την κοροϊδεύουν και τα χρήματα από την σύνταξή της δεν επαρκούν για να ζήσει. Αντίθετα, έχει τακτικούς πελάτες, κυρίως ηλικιωμένους που αρέσκονται στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στα οποία ειδικεύεται. «Ξέρουμε τα κόλπα, ξέρουμε τι θέλουν. Ξέρουμε πως να τους μιλάμε και ξέρουμε επίσης πως να τους κάνουμε να γελούν», λέει η ίδια για το πως εξακολουθεί να προσελκύει πελάτες.


Έχουν μετανιώσει οι δύο αδελφές για τη ζωή τους, άραγε; Κάθε άλλο λένε στο βιβλίο τους "Meet the Fokens" που σύντομα θα μεταφραστεί στα Αγγλικά. «Αυτό ξέρουμε, αυτό κάνουμε. Αν δεν εκδιδόμασταν τι θα κάναμε; Αυτή είναι η ζωή μας. Και άλλωστε συνεχίζουμε να το διασκεδάζουμε» λέει η Μαρτίν.







Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του βιβλίου και του ντοκιμαντέρ εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ