H πρώτη τοπλες φωτογράφηση της Χάγεκ-Η ίδια δηλώνει «κοντή και στρουμπουλή» [εικόνες] - iefimerida.gr

H πρώτη τοπλες φωτογράφηση της Χάγεκ-Η ίδια δηλώνει «κοντή και στρουμπουλή» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε η 46χρονη Σάλμα Χάγεκ στην νέα της φωτογράφηση για το Harper's Bazaar. Εκεί που μίλησε για το σώμα της, το σώμα της Μαντόνα και πόσο την σιχαίνεται το Χόλιγουντ.

«Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να είσαι στο Χόλιγουντ είναι γυναίκα άνω των 40. Επιπλέον εγώ έχω προφορά, είμαι δυσλεκτική, κοντή και στρουμπουλή. Ότι ελάττωμα και αν σκεφτείς, το έχω. Αλλά είμαι ακόμη εδώ. Αισθάνομαι ότι είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου που συνεχίζω να δουλεύω».

H πρώτη τοπλες φωτογράφηση της Χάγεκ-Η ίδια δηλώνει «κοντή και στρουμπουλή» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η συγκλονιστικά όμορφη -και έξυπνη- Σάλμα στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Harper's Bazaar με αφορμή το Savages, την νέα ταινία του Όλιβερ Στόουν στην οποία πρωταγωνιστεί.

H πρώτη τοπλες φωτογράφηση της Χάγεκ-Η ίδια δηλώνει «κοντή και στρουμπουλή» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η φωτογράφηση που συνόδευε την συνέντευξη κινήθηκε στα γνωστά stylish πλαίσια που θα περίμενε κανείς από ένα περιοδικό μόδας. Με εξαίρεση μια συγκεκριμένη λήψη που δείχνει την 46χρονη σταρ να κρατάει το στήθος της και η οποία, παραδόξως, είναι η πρώτη τόσο σέξι λήψη (σε περιοδικό) που έχει κάνει ποτέ στην καριέρα της.

H πρώτη τοπλες φωτογράφηση της Χάγεκ-Η ίδια δηλώνει «κοντή και στρουμπουλή» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όσον αφορά το σώμα της Μαντόνα και κατά πόσο το ζηλεύει, η Χάγεκ δήλωσε: «Αν ζηλεύω το σώμα της Μαντόνα; Ναι. Αν ευχαριστώ το Θεό που το έχει; Ναι. Γιατί αν είσαι 50 κάτι και έχεις το σώμα της, κάτι που σημαίνει ότι έχεις δουλέψει όλη σου την ζωή για να το διατηρήσεις, τότε έχεις δικαίωμα να τον δείχνεις σε όλο τον κόσμο. (...) Από την άλλη εγώ είμαι πάντα στα όρια του να θεωρηθώ χοντρή γιατί αγαπώ το φαγητό και το κρασί. Η αλήθεια είναι ότι δεν διαθέτω την αποφασιστικότητα να παλέψω για να είμαι η ωραιότερη ή η πιο αδύνατη».

H πρώτη τοπλες φωτογράφηση της Χάγεκ-Η ίδια δηλώνει «κοντή και στρουμπουλή» [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ