Η Τουρκία επιτέθηκε σε στόχους εντός συριακού εδάφους - iefimerida.gr

Η Τουρκία επιτέθηκε σε στόχους εντός συριακού εδάφους

Η Τουρκία επιτέθηκε σε στόχους εντός συριακού εδάφους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοένα και πιο έκρυθμη γίνεται η κατάσταση στα τουρκοσυριακά σύνορα, καθώς αυτήν την φορά η Τουρκία πραγματοποίησε επιθέσεις σε στόχους που βρίσκονται εντός του εδάφους της Συρίας.

Όπως φαίνεται πρόκειται για πράξη αντιποίνων για τον προ ημερών βομβαρδισμό τουρκικού χωριού στη μεθόριο των δύο χωρών. Η τότε επίθεση είχε προκαλέσει τον θάνατο πέντε μελών μίας οικογένειας και συνολικά 13 ατόμων στην περιοχή περιοχή Ακτσάκαλε.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών συγκλήθηκε εκτάκτως προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και αποφασίστηκε η τουρκική κυβέρνηση να ζητήσει εκτάκτως τη σύγκλιση του συμβουλίου του ΝΑΤΟ (ΝΑΚ), όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Τουρκία φέρεται το βράδυ της Τετάρτης να πραγματοποίησε αυτή με την σειρά της επίθεση με πυρά πυροβολικού σε επιλεγμένους στόχους εντός της Συρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ