Η σούπερμοντελ πρώην του Ντι Κάπριο ψάχνει χρηματοδότηση για να γυρίσει sex tape [βίντεο] - iefimerida.gr

Η σούπερμοντελ πρώην του Ντι Κάπριο ψάχνει χρηματοδότηση για να γυρίσει sex tape [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρηματοδότηση από την δημοφιλή πλατφόρμα δανεισμού μεταξύ χρηστών ονόματι Kickstarter αναζητεί η Ισραηλινής καταγωγής Μπαρ Ραφαέλι προκειμένου να πραγματοποιήσει το επόμενο project της, να γυρίσει δηλαδή ένα sex tape.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πρόκειται για ένα βίντεο που θα δείχνει εμένα να κάνω σεξ με ένα τύπο. Θα κάνουμε σεξ σε πολλές διαφορετικές στάσεις. Και θα έχει διάρκεια μερικών ωρών το ελάχιστο». Αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε το Ισραηλινής καταγωγής σουπερμόντελ για να πείσει το κοινό του kickstarter να ανοίξει το πορτοφόλι του και να της δώσει ότι χρειάζεται.

Δυστυχώς όχι στην πραγματικότητα, αλλά στα πλαίσια ενός ακόμη πανέξυπνου χιουμοριστικού βίντεο από το funny or die το οποίο έχει γίνει ήδη viral. Όσον αφορά την αγωνιά που εκδηλώνει για το αν υπάρχει κάποιος που θα θέλει να το δει, αυτό μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ