Χρήστης του twitter άνοιξε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του Λαζόπουλου - iefimerida.gr

Χρήστης του twitter άνοιξε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του Λαζόπουλου

Χρήστης του twitter άνοιξε ψεύτικο λογαριασμό χρησιμοποιώντας το όνομα του Λάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν οι χρήστες του twitter στη διαδικτυακή τους παρέα το Λάκη Λαζόπουλο, ωστόσο η απογοήτευση δεν άργησε να έρθει, καθώς σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του ηθοποιού, ο λογαριασμός που φέρει το όνομά του είναι ψεύτικος.

Ο λογαριασμός άνοιξε χτες και μέχρι σήμερα είχε πάνω από 2000 followers. Μιλώντας στο enikos.gr, συνεργάτες του δήλωσαν ότι ο ηθοποιός έμαθε σήμερα το πρωί για την ύπαρξή του και έχει ήδη κλείσει ραντεβού με τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αύριο το πρωί, προκειμένου να καταγγείλει επίσημα το χρήστη στο twitter.

Όπως ανέφεραν οι συνεργάτες του στην ιστοσελίδα, ο Λάκης δεν έχει ούτε το χρόνο αλλά ούτε και μπορεί να παρακολουθήσει ένα προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, για αυτό και δεν έχει μπει στα social media μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ