Έλληνες δημιούργησαν το PersonSpot, εφαρμογή για την δημιουργία ψηφιακών περιοδικών - iefimerida.gr

Έλληνες δημιούργησαν το PersonSpot, εφαρμογή για την δημιουργία ψηφιακών περιοδικών

Έλληνες δημιούργησαν το PersonSpot
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τεχνολογική επιτυχία με άρωμα ελληνικό έρχεται από την Ουάσινγκτον. Δύο Έλληνες με πολύχρονη πορεία στο επιχειρηματικό χώρο σε Ελλάδα και Αμερική παρουσίασαν μια νέα πρόταση στο τρόπο δημιουργίας ψηφιακών περιοδικών.

ο Γιάννης Βελισσαράκος και ο Άγγελος Κωστόπουλος , δημιουργοί του PersonSpot, με έδρα την Ουάσιγκτον, μίλησαν στην ελληνική υπηρεσία της «Φωνής της Αμερικής» για την εφαρμογή τους (a social publishing application), που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει, γρήγορα και εύκολα, ένα δικό του ηλεκτρονικό περιοδικό με περιεχόμενο που έχει ο ίδιος επιλέξει από το διαδίκτυο και στη συνέχεια, να το μοιραστεί με φίλους ή πελάτες του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook ή το Twitter.

Επίσης η εφαρμογή τους είναι «one click publishing», δηλαδή με ένα κλικ μπορεί να έχεις περιοδικό και αυτό το επιβεβαιώνουν όσοι το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, καθώς το PersonSpot είναι ήδη σε πειραματικό στάδιο.

Η ανάπτυξη της εφαρμογής PersonSpot έχει γίνει με την ομάδα που έχουν δημιουργήσει στην Ελλάδα, ενώ οι ίδιοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο ανεύρεσης νέων κεφαλαίων, ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν κ άλλο την εφαρμογή τους.

Όταν ρωτήθηκαν για τις προοπτικές της εφαρμογής τους και κατά πόσο μπορεί να ανταγωνιστεί τις ανάλογες προσπάθειες που ανακοίνωσαν οι ιδρυτές του YouTube και του Twitter, οι δύο έλληνες είναι βέβαιοι ότι αυτό είναι εφικτό.

«Μπορείς να κτυπήσεις αυτά τα «μεγαθήρια» με κάποιους τρόπους, όπως αφοσίωση στο τι κάνεις, επιμονή, απλότητα και καινούργιες υπηρεσίες συνεχώς. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε και τα τέσσερα αυτά στοιχεία», λέει ο Γιάννης Βελισσαράκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ