Σε μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία ο Τσίπρας - Την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Σουλτς - iefimerida.gr

Σε μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία ο Τσίπρας - Την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Σουλτς

Σε μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία ο Τσίπρας - Την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Σουλτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, θα συναντηθεί την Πέμπτη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Αυτή θα είναι μία μόνο από τις συναντήσεις που θα κάνει ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της μίνι ευρωπαϊκής περιοδείας που ξεκινά, με σταθμούς τις Βρυξέλλες, το Αμβούργο και το Βερολίνο.

Το ραντεβού με τον κ. Σουλτς, το οποίο είναι το πρώτο που θα κάνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με θεσμικό εκπρόσωπο της ΕΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 3 το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο ανδρών στις 16:30.

Πριν τη συνάντησή του με τον κ. Σουλτς, ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στο προεδρείο της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς (GUE).

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, θα ταξιδέψει στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα με την ηγεσία του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς (Die Linke), στα γραφεία του κόμματος, και συγκεκριμένα με τους Γκρεγκόρ Γκίσι, Βόλφγκανγκ Γκεχργκε και Ντάιθερ Ντεμ.

Το Σάββατο θα παραστεί σε συνέδριο της εφημερίδας Die Zeit, όπου και θα ανέβει στο βήμα του ομιλητή στην ενότητα με τίτλο «Το μέλλον της Ευρώπης - Το μέλλον της Ελλάδας». Το θέμα της ομιλίας του είναι «Θα μπορούσε το ευρώ και η Ευρώπη να επιβιώσουν χωρίς την Ελλάδα;».

Αργότερα το Σάββατο και συγκεκριμένα στις 14:30 ο κ. Τσίπρας έχει προσκληθεί να μιλήσει σε εκδήλωση του Die Linke, στο κέντρο του Αμβούργου, για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ