Ντινόπουλος: «Είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας» -Χατζηνικολάου: «Είστε θλιβερός...» - iefimerida.gr

Ντινόπουλος: «Είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας» -Χατζηνικολάου: «Είστε θλιβερός...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οξύτατη αντιπαράθεση έγινε το πρωί στον Real fm μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή της ΝΔ (και δημοσιογράφου) Αργύρη Ντινόπουλου με αφορμή τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Μεϊμαράκη- Βουλγαράκη- Λιάπη.

«Δεν κατάλαβα κύριε Χατζηνικολάου . Αν κάποιος πολίτης δηλαδή πάει και κάνει μια καταγγελία ότι «ο κ. Χατζηνικολάου είναι κλέφτης», μπορώ μετά εγώ να πάρω την καταγγελία και να τη δημοσιεύσω; Είναι αυτό πρωτοσέλιδο;» είπε ο βουλευτής και ακολούθησε ο εξης διάλογος .

Χατζηνικολάου: «Δεν είναι το ίδιο κύριε. Εδώ η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο! Και αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργούς. Σε κάθε χώρα του κόσμου θα διερευνάτο και θα ήταν πρωτοσέλιδο. Δεν είναι δεοντολογικό αυτό που λέτε».

Ντινόπουλος: «Ε, δεν θα κάνετε εσείς μαθήματα για δεοντολογία...»

Χατζηνικολάου: «Έχετε να μου προσάψετε κάτι; Δεν κατάλαβα; Έχετε; Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Κρίμα, γιατί είστε δημοσιογράφος αλλά μάλλον προτιμήσατε να είστε κομματικό στέλεχος και βουλευτής».

Ντινόπουλος: «Εσύ είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στο δρόμο».

Χατζηνικολάου: «Είμαι στο δρόμο 30 χρόνια κύριε. Τόσος πανικός ώστε να βγαίνετε να μου κάνετε προσωπική επίθεση; Τα ίδια είχαν συμβεί από τους άλλους όταν αποκαλύψαμε την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είστε θλιβερός, δε θα μιλήσω άλλο μαζί σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ