Ο Τσίπρας θα δώσει το «παρών» στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας θα δώσει το «παρών» στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης

Ο Τσίπρας θα δώσει το παρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρών στην απεργία της Τετάρτης που διοργανώνουν τα συνδικάτα, θα είναι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η κίνηση αυτή από τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, γίνεται προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει το στίγμα καθώς και τον χαρακτήρα που θέλει να έχουν οι κοινωνικές αντιδράσεις.

Στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι οι απεργιακές κινητοποιήσεις να είναι τόσο μεγάλες ώστε να σηματοδοτήσουν τον σκληρό αγώνα κατά των μέτρων με τελικό στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

Κατά την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, «η 24ωρη Πανελλαδική-Πανεργατική απεργία και οι εργατικές κινητοποιήσεις, που προηγήθηκαν και θα ακολουθήσουν, παρά το γεγονός ότι με ευθύνη της πλειοψηφίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) χάθηκε πολύτιμος χρόνος για το εργατικό κίνημα, μπορούν και πρέπει να βάλουν τη σφραγίδα τους και να επιταχύνουν τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, οδηγώντας στην ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και ανοίγοντας το δρόμο για μια άλλη πολιτική, που να υπηρετεί τις ανάγκες του λαού και όχι τις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών της χώρας».

Μάλιστα σύμφωνα με την Αξιωματική Αντιπολίτευση, στην έκκληση που απευθύνει για συμμετοχή στις διαδηλώσεις, «η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, διαψεύδοντας πλήρως τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών αυτών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση - απαγκίστρωση από τα μνημόνια και εξαπατώντας το λαό, προετοιμάζει, εφαρμόζοντας πιστά το μνημόνιο, με το νέο πακέτο αντικοινωνικών μέτρων τη μεγαλύτερη λεηλασία, που έχει υποστεί διαχρονικά η κοινωνία και η χώρα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ