Λαθρομετανάστης προσπαθούσε να μπει στην Ισπανία ως... κάθισμα αυτοκινήτου - iefimerida.gr

Λαθρομετανάστης προσπαθούσε να μπει στην Ισπανία ως... κάθισμα αυτοκινήτου

 Λαθρομετανάστης προσπαθούσε να μπει στην Ισπανία ως... κάθισμα αυτοκινήτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συνοριοφύλακες στη νότια Ισπανία όταν ενώ έκαναν έλεγχο ρουτίνας σε όχημα που έμπαινε στη χώρα, πρόσεξαν κάτι παράξενο στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ένας 20χρονος άντρας από τη Γουινέα είχε χωθεί μέσα στη θέση, μεταμφιεσμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με το κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ πάνω του καθόταν ο συνοδηγός. Ο νεαρός προσπάθησε να περάσει από το Μαρόκο παράνομα στη χώρα, αλλά παρά την ευφάνταστη προσπάθειά του, δεν κατάφερε να φτάσει μακριά.

Σύμφωνα με τους φύλακες, είχε αφαιρεθεί το εσωτερικό του καθίσματος του συνοδηγού και είχε μείνει μόνο ο σκελετός, ώστε να χωρέσει ο άντρας στην κρυψώνα του.

 Λαθρομετανάστης προσπαθούσε να μπει στην Ισπανία ως... κάθισμα αυτοκινήτου | iefimerida.gr 0

Τόσο ο 21χρονος οδηγός του οχήματος, όσο και ο 23χρονος συνοδηγός, Μαροκινοί στην καταγωγή, συνελήφθησαν, ενώ στον 20χρονο λαθρομετανάστη δεν δόθηκε άδεια εισόδου στη χώρα και επέστρεψε στο Μαρόκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ