Ταινία η ιστορία της παχύσαρκης που ομολόγησε ότι σκότωσε με το βάρος της τον ανιψιό της - iefimerida.gr

Ταινία η ιστορία της παχύσαρκης που ομολόγησε ότι σκότωσε με το βάρος της τον ανιψιό της

Ταινία η ιστορία της παχύσαρκης που ομολόγησε ότι σκότωσε με το βάρος της τον αν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συγκλονιστική ιστορία της Μάιρα Ροζάλες, μιας γυναίκας βάρους 500 κιλών, που ομολόγησε, ψευδώς, ότι σκότωσε τον δίχρονο ανιψιό της, για να καλύψει την... δολοφόνο αδελφή της, θα έχει θέμα ένα νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται τον τελευταίο καιρό.

Το περιστατικό είχε συμβεί, πριν τέσσερα χρόνια, περίπου, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη του Τέξας, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.

Τότε, σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μάιρα Ροζάλες, είχε ομολογήσει ότι, άθελά της, είχε καταπλακώσει με το βάρος της τον δίχρονο ανιψιό της, την ώρα που κοιμόταν, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα ομολόγησε, το δικαστήριο δεν την πίστεψε, καθώς έκρινε ότι ζυγίζοντας 500 κιλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπόρεσε να αλλάξει πλευρό και να πλάκωσε τον μικρό ανιψιό του.

Υπό την πίεση των δικαστών, η Μάιρα Ροζάλες, «έσπασε» και ομολόγησε ότι την ευθύνη για το θάνατο του δίχρονο ανιψιού της έφερε η ίδια η μητέρα του αγοριού.

Οπως ανέφερε στην ομολογία της, εκείνη την ημέρα, η αδελφή της είχε χτυπήσει τουλάχιστον 20 φορές τον μικρό στο κεφάλι με μια βούρτσα μαλλιών.

Γιατί όμως κατέθεσε ότι για το θάνατο του μικρού ευθύνεται η ίδια και γιατί κάλυψε την αδελφή της; Οπως ανέφερε η ίδια, την λυπήθηκε, όταν οι γιατροί, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ζαλάδες και αναπνευστικά προβλήματα, δεν την άφηναν να δει τον δίχρονο γιο της, αν δεν τους εξηγούσε τι ακριβώς είχε συμβεί. «Την λυπήθηκα και αποφάσισα να την βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά η Μάιρα Ροζάλες.

Εν τέλει το δικαστήριο έκρινε ένοχη την μητέρα του αγοριού και αθώα τη θεία του η οποία και μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα παχυσαρκίας.

Η απίστευτη ιστορία της έγινε ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί σε λίγες ημέρες με τον τίτλο «Η δολοφόνος των 500 κιλών»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ