Χειρόφρενο τραβάνε τα πούλμαν - Σταματάνε τη μεταφορά των μαθητών - iefimerida.gr

Χειρόφρενο τραβάνε τα πούλμαν - Σταματάνε τη μεταφορά των μαθητών

Χειρόφρενο τραβάνε τα πούλμαν - Σταματάνε τη μεταφορά των μαθητών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εις βάρος των μαθητών είναι τελικά οι κόντρα των ιδιοκτητών πούλμαν με το Υπουργείο Οικονομικών, αφού σταματούν τα δρομολόγια εξαιτίας της μη καταβολής των παλιών οφειλών του Υπουργείου.

Όπως ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες πούλμαν, παρά τις διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια Αττικής ότι θα προχωρήσει σε άμεση προκαταβολή του 30% των οφειλομένων από τη μεταφορά μαθητών και θα εξοφληθούν έως το τέλος του χρόνου, το Ελεγκτικό Συνέδριο επιστρέφει τα εντάλματα της Περιφέρειας και αρνείται να τα αποπληρώσει αν δεν μειωθούν κατά ποσοστό 20%.

Επείγουσα επιστολή απέστειλε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Παιδείας, ζητώντας να δώσουν άμεσα διευκρινίσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους για να συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ