Ο βουλευτής που έχει αδυναμία στο μπαρμπούτι - iefimerida.gr

Ο βουλευτής που έχει αδυναμία στο μπαρμπούτι

Ο βουλευτής που έχει αδυναμία στο μπαρμπούτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία με πρωταγωνιστή ένα νυν βουλευτή που έχει αδυναμία στα ζάρια έρχεται στο φως. Σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστός πολιτικός συνηθίζει να συχνάζει σε μπαρμπουτιέρες της παραλιακής ζώνης από Καλλιθέα και Τζιτζιφιές μέχρι Γλυφάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα «των Νέων» πρόκειται για βουλευτή προοδευτικού κόμματος, βρέθηκε πρόσφατα σε έφοδο της αστυνομίας σε μπαρμπουτιέρα της Γλυφάδας.

Ο ίδιος που φέρει όνομα «βαρύ σαν Ιστορία»στη θέα των αστυνομικών υποδύεται πότε το θύμα και πότε τον θεατή, ωστόσο την τελευταία φορά που ήρθε τετ-α-τετ με τους αστυνομικούς σημειώθηκε και ένα χιουμοριστικό επεισόδιο.

Οι άντρες τις ΕΛ.ΑΣ αφού έκαναν έφοδο, οδήγησαν τους παρευρισκόμενους στην κλούβα που είναι απέξω, για τους πάνε στη ΓΑΔΑ. Ανάμεσα στους παίχτες εκτός από τον βουλευτή είναι και ένας δάσκαλος, ο οποίος πρωταγωνίστησε στον εξής διάλογο.

Την ώρα που ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης φωνάζει: «Μπρος όλοι μέσα», πετάγεται ο δάσκαλος και τον επιπλήττει:

– Σας παρακαλώ κύριε, σας παρακαλώ. Λίγο σεβασμό. Να περάσει πρώτα ο κύριος υπουργός!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ