Η Τσαπανίδου μιλά για σεξ και αναρωτιέται ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τσαπανίδου μιλά για σεξ και αναρωτιέται ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή το βιβλίο της Μόνικα Λουίνσκι, στο οποίο αποκαλύπτει πιπεράτες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, αλλά και μια έρευνα αναφορικά με το σεξ, η ερωτική πράξη είχε την τιμητική της στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Η παρουσιάστρια του «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» ήθελε αρχικά να μάθει λεπτομέρειες για το περιεχόμενου του βιβλίου, ενώ στη συνέχεια, όταν δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε στην έρευνα για το σεξ, η Πόπη και ο καλεσμένος της Μάνος Βουλαρίνος αστειεύτηκαν για το πόσο κρατάει μια σεξουαλική πράξη και πόσες φορές την εβδομάδα ο μέσος Έλληνας κάνει σεξ.

Στο τέλος, η παρουσιάστρια, η οποία δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια θεματολογία στην εκπομπή της, αναρωτήθηκε αστειευόμενη ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο του Ε.Σ.Ρ. μετά την αποκαλυπτική κουβέντα ζωντανά στον αέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ