Το υπουργείο Οικονομικών κλείνει οριστικά 49 εφορίες [λίστα] - iefimerida.gr

Το υπουργείο Οικονομικών κλείνει οριστικά 49 εφορίες [λίστα]

Το υπουργείο Οικονομικών κλείνει οριστικά 49 εφορίες [λίστα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λουκέτο βάζει το υπουργείο Οικονομικών σε 49 εφορίες σε όλη τη χώρα και παράλληλα μεταφέρει τις αρμοδιότητες τους σε άλλες ΔΟΥ. Σύμφωνα με «Τα Νέα» πρόκειται για απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στην οποία προβλέπεται πως η αρμοδιότητα παρακολούθησης και διεκπεραίωσης όλων των εκκρεμών υποθέσεων των μονάδων των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, θα περάσει στις οργανικές μονάδες υποδοχής τους.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι φορολογούμενοι για όλες τις «ανοιχτές» οικονομικές υποθέσεις τους θα πρέπει να απευθυνθούν στις νέες... εφορίες τους.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις ΔΟΥ υποστηρίζουν πως η απόφαση για συγχώνευση των εφοριών «αγνοεί τις πραγματικές υπηρεσιακές ανάγκες, τα πληθυσμιακά και φοροδοτικά κριτήρια κάθε περιοχής».

Το υπουργείο Οικονομικών κλείνει οριστικά 49 εφορίες [λίστα] | iefimerida.gr 0
Το υπουργείο Οικονομικών κλείνει οριστικά 49 εφορίες [λίστα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ