Looper - Nέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα σπάσει ταμεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Looper - Nέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα σπάσει ταμεία [εικόνες]

Looper: Ταξίδι στο χρόνο - Έρχεται η νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία εντυπωσιακή ταινία επιστημονικής φαντασίας, έρχεται το φθινόπωρο στις αίθουσες σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον .Σε μία κοινωνία του μέλλοντος όπου τα ταξίδια στο χρόνο είναι πλέον εφικτά και οι εγκληματικές οργανώσεις έχουν τον πρώτο λόγο, η ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη απ' ότι φαίνεται.

Στο 2072 τα ταξίδια στο χρόνο είναι πλέον εφικτά, αλλά παράνομα και διαθέσιμα μόνο στη μαύρη αγορά. Στην εγκληματική αυτή κοινωνία, τις χρονομηχανές χρησιμοποιεί κυρίως η μαφία και θέλει να εξοντώσει κάποιον, στέλνει του στόχους της 30 χρόνια πίσω όπου ένας– ένας μισθωμένος εκτελεστής (Looper), τους περιμένει για να τους «καθαρίσει».

Ο Τζο (Γκόρντον-Λέβιτ) είναι ένας Looper, επαγγελματίας δολοφόνος που δουλεύει για τη Μαφία. Τα θύματά του είναι κυρίως πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής και ο ικανότατος Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς τους.

Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά και ζει μια ωραία πλούσια ζωή. Τι γίνεται όμως όταν ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός; Θα καταφέρει αυτή τη φορά να πατήσει τη σκανδάλη;

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο και εκτός από τον Γκόρντον Λέβιτ και τον Μπρούς Γουίλις που είναι και το μεγάλο ατού της ταινίας, παίζουν επίσης οι Έμιλι Μπλαντ, Πολ Ντάνο και Τζεφ Ντάνιελς

Αξίζει να αναφέρουμε ότι επιλέχθηκε ως εναρκτήρια ταινία στο Φεστιβάλ του Τορόντο και φαίνεται να είναι κάτι μεταξύ sci - fi και film noir, μιας και αποτελεί ένα κράμα retro στοιχείων (κουστούμια - σκηνικά) με φουτουριστικές αποχρώσεις.

Looper - Nέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα σπάσει ταμεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Looper - Nέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα σπάσει ταμεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Looper - Nέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα σπάσει ταμεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ