Το εντελώς κατεστραμμένο πρόσωπο της Κίρστι Άλεϊ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το εντελώς κατεστραμμένο πρόσωπο της Κίρστι Άλεϊ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξη των προβών για το Dancing with the Stars, στις οποίες η Κίρστι Άλεϊ εμφανίστηκε αδυνατισμένη, λαμπερή και ορεξάτη, ήρθε η πραγματικότητα να της χτυπήσει την πόρτα. Αυτό είναι πως πραγματικά δείχνει όταν φεύγει από το στούντιο.

Η φετινή σεζόν του Dancing with the Stars, ενός σόου που μπορεί να αναστήσει καριέρες στην Αμερική, είναι πιο απαιτητική από ποτέ, καθώς συμμετέχουν οι πιο δημοφιλείς νικητές από τα προηγούμενα χρόνια.Μεταξύ των οποίων βρέθηκε και η -εμφανώς αδυνατισμένη- Κίρστι Άλεϊ που τερμάτισε 2η το 2011.

Μόνο που στα 61 της το κορμί της φαίνεται ότι δεν αντέχει την ένταση των προβών. Μια αφάνταστη κούραση που φαίνεται μέχρι και να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όπως φαίνεται στις φωτό που την δείχνουν να εκγαταλείπει εξουθενωμένη το στούντιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ