Εντεκα χρόνια φυλακή για τον δολοφόνο του 19χρονου Βρετανού στη Ζάκυνθο - iefimerida.gr

Εντεκα χρόνια φυλακή για τον δολοφόνο του 19χρονου Βρετανού στη Ζάκυνθο

Εντεκα χρόνια φυλακή για το δολοφόνο του 19χρονου Βρετανού στη Ζάκυνθο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθειρξη 11 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών στον νεαρό ταξιτζή για τη δολοφονία ενός 19χρονου Άγγλου τουρίστα στο Λαγανά της Ζακύνθου τον Ιούνιο του 2011. Ο νεαρός Βρετανός, θαυμαστής του Ντέιβιντ Μπέκαμ, είχε μπει Wembley για τον φιλικό αγώνα της Εθνική Αγγλίας με αντίπαλο τη Βραζιλία, δίπλα στο ίνδαλμα του, με τον οποίο και φωτογραφήθηκε.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του κατηγορούμενου όχι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά για το αδίκημα της θανατηφόρας μη σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία είχε σημειωθεί στις 13 Ιουνίου 2011 στον περιοχή του Λαγανά της Ζακύνθου, όταν ο Βρετανός τουρίστας μαζί με φίλους σημάδευαν με λέιζερ και κορόιδευαν τον 21χρονο οδηγό ταξί. Το αποτέλεσμα ήταν αρχικά μία λογομαχία, ωστόσο στη συνέχεια εξελίχθηκε σε τραγωδία. Ο ταξιτζής χτύπησε και σκότωσε με ένα μαχαίρι τον 19χρονο Σεβάζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ