Ηλίας Κασιδιάρης: «Μένω με τους γονείς μου-Δεν προλαβαίνω να βάλω πλυντήριο» - iefimerida.gr

Ηλίας Κασιδιάρης: «Μένω με τους γονείς μου-Δεν προλαβαίνω να βάλω πλυντήριο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφορετική,πιο lifestyle πλευρά της καθημερινότητάς του έβγαλε στο προσκήνιο ο Ηλίας Κασιδιάρης στην συνέντευξη που έδωσε στην Μεσημεριανή Μελέτη. Εκεί που εξήγησε γιατί μένει ακόμη με τους γονείς του, τι συμβαίνει με την Βούλα Παπαχρήστου και την πολυμελή οικογένεια που ονειρεύεται.

«Είναι δική μου επιλογή να μένω με τους γονείς μου. Επειδή είναι πολύ βαρύ το προσωπικό μου πρόγραμμα, δεν μπορώ να ικανοποιήσω βασικές μου ανάγκες, δηλαδή να μαγειρέψω για μένα ή να βάλω ένα πλυντήριο. Τα έκανα την περίοδο του στρατού, δεν τα ξανακάνω τώρα». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Μεσημεριανή Μελέτη.

Προσθέτοντας πως οι γονείς του είναι σκληροί αλλά δίκαιοι κριτές του: «Οι γονείς μου έχουν δει την υπόθεση Χρυσή Αυγή ενδεχομένως πιο ζεστά και από μένα και μου κάνουν κριτική σε καθημερινή βάση. Άλλες με συγχαίρουν άλλες μου λένε ότι δεν ήμουν σωστός και πρέπει να διορθώσω τη συμπεριφορά μου».

Συγκεκριμένα σχετικά με τον γάμο και την οικογένεια ο Κασιδιάρης δήλωσε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι πως το κράτος έχει περιθωριοποιήσει τη μητρότητα. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου αλλά οπωσδήποτε θέλω να κάνω οικογένεια. Όλοι οι Έλληνες πρέπει. Και μάλιστα πολυμελή».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που επιμένουν ότι έχει σχέση με την Βούλα Παπαχρήστου, δηλώνει «Δεν τα γνωρίζω και ούτε ενδιαφέρουν κανέναν. Εγώ είμαι εκπρόσωπος Τύπου κόμματος και εκφράζει τις πολιτικές του θέσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ