Ο Νικολόπουλος υπέγραψε το αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για Εξεταστική Επιτροπή - iefimerida.gr

Ο Νικολόπουλος υπέγραψε το αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για Εξεταστική Επιτροπή

Ο Νικολόπουλος υπέγραψε το αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αίτημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο υπέγραψε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος κατά την συνάντηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χρειάζονται συνολικά 60 υπογραφές βουλευτών, έτσι ώστε το αίτημά τους να συζητηθεί στην Βουλή. Για αυτόν τον λόγο ο κ. Καμμένος έχει αποστείλει επιστολές σε όλα τα κόμματα ζητώντας να συνυπογράψουν το αίτημα.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τόνισε πως το κόμμα του απευθύνεται σε όλους τους πολίτες χωρίς τους διαχωρισμούς του παρελθόντος. Παράλληλα εμφανίστηκε απογοητευμένος σχετικά με το ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν ανταποκρίθηκαν «απέναντι σε αυτή την υποχρέωση την οποία έχουμε να διερευνήσουμε τη μεγάλη αυτή υπόθεση του "στησίματος" της Ελλάδας στον τοίχο».

Ο Πάνος Καμμένος κατέληξε λέγοντας πως θα συνεχίσει να ζητά να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή και πρόσθεσε ότι θα συνεργαστεί, στο επίπεδο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για τη διερεύνηση υποθέσεων, με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ