Γενική απεργία για μισθούς, συντάξεις, απολύσεις ετοιμάζουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr

Γενική απεργία για μισθούς, συντάξεις, απολύσεις ετοιμάζουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Γενική απεργία για μισθούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ θα προχωρήσουν σε από κοινού στη διοργάνωνση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, στα τέλη του Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου και θα στρέφεται κατά των προωθούμενων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και των απολύσεων στο Δημόσιο.

Παράλληλα η ΑΔΕΔΥ, καλεί τους δημοσίους υπαλλήλους, καθώς και τις πρωτοβάθμιες και τις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, να οργανώσουν πολύπλευρες δραστηριότητες με συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.

Επίσης, αποφάσισε την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων την ημέρα που θα ανακοινωθούν τα μέτρα σε όλες τις πόλεις της χώρας, με ευθύνη των Νομαρχιακών Τμημάτων και σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα και άλλες μαζικές και κοινωνικές οργανώσεις, αλλά και τη διοργάνωση απογευματινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ