Ο Ρέινολντς παντρεύτηκε τη Λάιβλι με συνοπτικές διαδικασίες - iefimerida.gr

Ο Ρέινολντς παντρεύτηκε τη Λάιβλι με συνοπτικές διαδικασίες

Επαγγελματίας γαμπρός ο Ράιαν Ρέινολντς: Παντρεύτηκε τη Λάιβλι με συνοπτικές δια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εθισμένος στο θεσμό του γάμου είναι μάλλον ο Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος αποφάσισε να παντρευτεί τη Μπλέικ Λάιβλι μετά από μόλις 1 χρόνο σχέσης, και το κατάφερε χωρίς μάλιστα να τον πάρει κανείς χαμπάρι.

Ο 36χρονος καναδός ηθοποιός φαίνεται ότι δεν προβληματίστηκε από το γεγονός ότι ο γάμος του με τη Σκάρλετ Γιοχάνσον κράτησε μετά βίας τρία χρόνια, και αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια συνταγή και με τη νέα του αγαπημένη.

Έτσι, την περασμένη Κυριακή χωρίς φανφάρες και πολλά πολλά, οι δυο τους παντρεύτηκαν με μυστική τελετή στη Νότια Καρολίνα, μακριά από παπαράτσι και αδιάκριτα βλέμματα. Το «παρών» στο γάμο τους έδωσαν λίγοι και εκλεκτοί φίλοι, μεταξύ των οποίων και ο σχεδιαστής γυναικείων υποδημάτων, Christian Louboutin.

Αντίθετα από τον Ρέινολντς, αυτός είναι ο πρώτος γάμος για την κατά 10 χρόνια μικρότερή του Μπλέικ, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά «Gossip Girl» και για ένα μικρό διάστημα ήταν το κορίτσι του Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Η Μπλέικ και ο Ράιαν ανακάλυψαν ότι τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο το 2011, στα γυρίσματα της ταινίας «Τhe Green Lantern», όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Ο έρωτας ήταν τόσο σφοδρός, που μόλις 6 μήνες μετά το πρώτο ραντεβού αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ