Στο κυνήγι του Έλληνα MasterChef 2 – Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα - iefimerida.gr

Στο κυνήγι του Έλληνα MasterChef 2 – Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 5.000 αιτήσεις έγιναν για τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, το οποίο θα προβάλλεται από τον Οκτώβριο με κριτές του Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο, με 25 διαγωνιζόμενους.

Το τηλεοπτικό κανάλι MEGA αποφάσισε να προχωρήσει στο νέο κύκλο καθώς οι τηλεθεάσεις του πρώτου MasterChef ήταν πολύ καλές. Η κριτική επιτροπή παρέμεινε ίδια καθώς θεωρήθηκε ιδιαίτερα πετυχημένη. Δεν συνέβη το ίδιο όμως με την παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου, που θα αντικατασταθεί από τον Μαίρη Συνατσάκη.

Όπως και στον πρώτο κύκλο, οι διαγωνιζόμενοι είναι κυρίως νεαρής ηλικίας και θα χρειαστούν ταχύτητα και ευρηματικότητα για να ετοιμάσουν γευστικά πιάτα με πρωτότυπη παρουσίαση. Μάλιστα, στο MasterChef 2, οι δοκιμασίες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες από ότι πέρσι.

Η εκπομπή θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του MEGA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ