«Ξερόλας και λαμόγιο ο Έλληνας» δηλώνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - iefimerida.gr

«Ξερόλας και λαμόγιο ο Έλληνας» δηλώνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατρεπτική και εμπρηστική ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον Έλληνα και την ιστορία του, την τηλεοπτική πραγματικότητα και το πόσο ανησυχεί για το στεγαστικό δάνειο που έχει πάρει από την τράπεζα.

«Ο Έλληνας θεωρεί τον εαυτό του άμεμπτο, τον καλύτερο, ότι αυτός τα ξέρει όλα, δεν έχει συναίσθηση της πραγματικής αλήθειας της ιστορίας του. Υπήρξε μεγάλο λαμόγιο της ιστορίας του και έχει κάνει πολλά λάθη, τα οποία ούτε τα μαθαίνουμε ούτε τα διαβάζουμε. Και είναι μια καλή ευκαιρία να αναρωτηθεί ο Έλληνας ποιος είναι και γιατί καταλήξαμε εδώ». Αυτό δήλωσε -μεταξύ άλλων- στο Λοιπόν ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

Ενώ συγκεκριμένα για το πως τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, είπε: «Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα , οικονομικά είμαι πιο στενάχωρα. Έχω πάρει ένα σπίτι με δάνειο και συνέχεια σκέφτομαι την τράπεζα. Κάποια ταξίδια που θα ήθελα να πάω , το σκέφτομαι πολύ».

Τέλος, όσον αφορά την κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης, σχολίασε: «Η τηλεόραση δεν με αντιπροσωπεύει πλέον και δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύει και πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει σεβασμός στον θεατή. Στο μεγαλύτερο ποσοστό της έχει μία απαξίωση προς το κοινό και την έχει απαξιώσει και ο κόσμος. Άσε που δεν πληρώνει όπως πρέπει τους ηθοποιούς. Πληρωνόμασταν έξι μήνες μετά την προβολή της σειράς, τώρα 1-2 χρόνια μετά και δεν ξέρεις κιόλας αν θα πάρεις τα χρήματά σου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ