Πέτρος Φιλιππίδης: «Η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη σε αυτά που λέει» - iefimerida.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: «Η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη σε αυτά που λέει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τους Ιππής του Αριστοφάνη, στους οποίους πρωταγωνιστεί, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε σε τηλεοπτικό περιοδικό για την σχέση του με τις πιστωτικές κάρτες, την Χρυσή Αυγή και το αν σκοπεύει να πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές.

«Δεν με εξέπληξε καθόλου η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή. Από τη στιγμή που η Πολιτεία δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε για τον κόσμο, δημιουργούνται κενά στα οποία τρυπώνουν κάποιοι. Συγκεκριμένα στην ασφάλεια. Γιατί είμαστε ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε. Όταν λοιπόν το κράτος δεν παρέχει ασφάλεια, ο κόσμος στρέφεται αλλού. Τι σας κάνει εντύπωση λοιπόν; Αφήστε που η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις».

Αυτό δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο περιοδικό Glam, προσθέτοντας πως για πρώτη φορά σκέφτηκε το ενδεχόμενο να πολιτευτεί μετά τις εκλογές, αφήνοντας ορθάνοιχτο το παράθυρο για τις επόμενες.

Αν και εκείνο το σημείο της συνέντευξης που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια ήταν ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δήλωσε πως «Φυσικά και έχω περάσει από την φάση του να χρεώνω πιστωτικές κάρτες. Ποιός δεν πέρασε; Όσοι τα κατάφεραν μπράβο τους».

Καθώς επίσης ότι «Ήμουν από αυτούς που έβγαλαν χρήματα, έκανα τις οικονομίες μου. Κάποτε, όχι φυσικά τώρα. Τώρα τρώμε από τα έτοιμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ