Ποια διάσημη σταρ βλέπει «πονηρά» όνειρα με πρωταγωνίστρια τη Ριάνα; - iefimerida.gr

Ποια διάσημη σταρ βλέπει «πονηρά» όνειρα με πρωταγωνίστρια τη Ριάνα;

Ποια βλέπει «πονηρά» όνειρα με πρωταγωνίστρια τη Ριάνα;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η Ριάνα αποτελεί αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια άντρες σε όλο τον κόσμο, είναι λίγο πολύ γνωστό. Το ότι όμως σκανδαλίζει και γυναίκες, και μάλιστα διάσημες σταρ, είναι κάτι που δεν γνωρίζαμε.

Ο λόγος συγκεκριμένα για την αγγλίδα τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ, η οποία σε συνέντευξη που έδωσε σε βρετανική ραδιοφωνική εκπομπή, απάντησε στην ερώτηση αν έχει δει ποτέ όνειρο με άλλον celebrity: «Ναι, με τη Ριάνα», γελώντας πονηρά και με νόημα.

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε τί κάνουν στα όνειρά της, εκείνη είπε: «Περνάμε καλά, ξέρεις γυναικεία πράγματα», αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φαντασία των ακροατών.

Ποια διάσημη σταρ βλέπει «πονηρά» όνειρα με πρωταγωνίστρια τη Ριάνα; | iefimerida.gr 0

Και η Ριάνα πάντως έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι βρίσκει τη Σέριλ Κόουλ πολύ σέξι, «καυτή» και πανέμορφη και της αρέσει να την παρακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ