Ο ΛΑΟΣ ζητάει από την Τρόικα κατασχέσεις για τα χρέη των ελληνικών media - iefimerida.gr

Ο ΛΑΟΣ ζητάει από την Τρόικα κατασχέσεις για τα χρέη των ελληνικών media

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση της Τρόικα προς την ελληνική κυβέρνηση για την είσπραξη ακόμη και μέσω κατασχέσεων των χρεών που έχουν τα ελληνικά ΜΜΕ προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ζητάει ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Νίκος Σαλαβράκος με επείγουσα γραπτή του ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο ευρωβουλευτής επισημαίνει ότι έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων που επισημαίνουν ότι ενώ η Τρόικα επιμένει σε λήψη μέτρων κατά των λαϊκών τάξεων, δεν προτείνει σχέδιο μέτρων κατά της φοροδιαφυγής η/και εισπράξεως βεβαιωμένων φόρων από επιχειρήσεις, προμηθευτές του Δημοσίου, ή ασκούσες δραστηριότητα κατά παραχώρηση δημοσίου αγαθού, στις οποίες εντάσσονται τα χρέη επιχειρήσεων Μ.Μ.Ε που ανέρχονται σε ποσά πολλών εκατομμυρίων.

Και ζητάεινα πληρφοροηθεί σε τι ύψος προσδιορίζει το Ελληνικό δημόσιο και η Τρόικα τα χρέη των επιχειρήσεων ΜΜΕ καθώς και τι σχέδιο προτίθεται η Τρόικα να υποβάλλει στην Ελληνική Κυβέρνηση για την άμεση ρευστοποίηση των οφειλών προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς των άνω επιχειρήσεων και άλλων, που λειτουργούν κυρίως ως εργολάβοι του Δημοσίου και είναι προφανώς «ημέτεροι» των έκαστοτε Κυβερνήσεων στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ