Ο παραμυθένιος γάμος της βαθύπλουτης Τουρκάλας με τον Ελληνα επιχειρηματία[εικόνες] - iefimerida.gr

Ο παραμυθένιος γάμος της βαθύπλουτης Τουρκάλας με τον Ελληνα επιχειρηματία[εικόνες]

Οι πρώτες φωτογραφίες από το λαμπερό γάμο Γκινοσάτη -  Πολάτ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο – και πολυσυζητημένο - γάμο της Εντά Πολάτ, κόρης του τούρκου μεγιστάνα Αντνάν Πολάτ, και του έλληνα επιχειρηματία Δημήτρη Γκινοσάτη, που έγινε την 1η Σεπτέμβρη σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα έξω από την Πύλο.

Η νύφη φορούσε ένα κατάλευκο, στράπλες νυφικό, ενώ ο γαμπρός με ανοιχτόχρωμο κοστούμι, περίμενε ανυπόμονα τη μελαχροινή Εντά να φτάσει στο πλευρό του στους μεγάλους κήπους του «Costa Navarino», μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με λευκές τέντες.

Τελετάρχης ήταν ο δήμαρχος Καρπενησίου και στενός φίλος του γαμπρού Κώστας Μπακογιάννης, η μητέρα του οποίου, Ντόρα Μπακογιάννη, διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της νύφης. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο επίσης στενός φίλος του Δημήτρη Γκινοσάτη, γυναικολόγος Δημήτρης Μπαλτογιάννης, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Φρανκφούρτη.

Το ζευγάρι επέλεξε ως τόπο διαμονής του την Αθήνα, και συγκεκριμένα τα βόρεια προάστια.









Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ