Ο εραστής της παπαδιάς δολοφόνησε τον 52χρονο ιερέα - iefimerida.gr

Ο εραστής της παπαδιάς δολοφόνησε τον 52χρονο ιερέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκλημα πάθους ήταν τελικά η δολοφονία του 52χρονου ιερέα, αφού η σύζυγος του και ο 40χρονος εραστής της ομολόγησαν στις αστυνομικές αρχές πως είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία.

Σύμφωνα με το patrisnews ο δράστης είναι ένας άντρας από τους Κρουνούς, ο οποίος έχει προσαχθεί για κατάθεση και τελικά ομολόγησε την πράξη του, ενώ αποκάλυψε πως είχε ερωτικό δεσμό με την σύζυγο του ιερέα. Η παπαδιά προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές, αλλά συχνά έπεφτε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως μαζί με τον εραστή της είχαν προσχεδιάσει τη δολοφονία του 52χρονου συζύγου.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να οδηγηθούν στο δράστη, αλλά και στη σύζυγο του ιερέα, μετά από τις καταθέσεις μαρτύρων. Μάλιστα σήμερα το πρωί οι δυο τους μεταφέρθηκαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος και έδειξαν στους αστυνομικούς πώς εξελίχθηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ